Welcome and thank you for visiting. If you enjoy what you read here, please come back and visit again!
 
Close window

Wednesday, May 14, 2008

Pe la spate - December 01, 2007 - Re-posted

Well, iata-ne din nou in fata unei mici dileme care deja incepe sa ma calce pe nervi.


Zi de zi browse-uiesc pagini de "comunitati online" si ma uit la ce personaje mai "caca" pamantul asta. Cu drag observ ca mai sunt si oameni normali, dar majoritatea, ca de obicei, sunt saracii sau distrusi, sau distruse (de viata, literalmente).

Daca aruncam o mica privire la dexonline.ro, vedem ce inseamna acest termen:

DISTRÚS, -Ă, distruşi, -se, adj. Nimicit, dărâmat, ruinat. ♦ Fig. (Despre oameni) Ruinat din punct de vedere material, fizic sau moral. – V. distruge.Tin sa subliniez ca in aceste comunitati online predomina admiratia de sine, impresionismul (care nu se afla in varianta magica), si alte adjective atribuite multor persoane care frecventeaza aceste asa-zise comunitati.

Primul caz (cel din poza): "Pe la spate" (sindrom)

Precum sindromul tourette, care are ca trasatura comuna cu discutia noastra vulgaritatea, acest sindrom ("Pe la spate") ne aminteste cat de idioate pot fi unele femei, si ce inseamna mai nou, in anul 2007 (inca) sa fii femeie. Tot ce-si doresc majoritatea femeilor de pe acest site este "dragoste", "prieteni", etc. Dar eticheta atribuita acestor "persoane" (numite asa cu indulgenta) este din pacate o eticheta care defapt ele nici nu si-o doresc, nestiind, insa, ca o au. Eticheta cu pricina este "carne".

Multe femei vroiau sa fie considerate "persoane" si de aia au fost fel si fel de discutii pe seama drepturilor femeilor. Pana cand li s-a acordat dreptul la vot, multa apa a curs peste tot pe acest Pamant. Acum, ele isi fac reclama cu diferite bucati ale corpului, cum ar fi poza de mai sus, "posterior", etichetandu-se automat drept expresia: "Uita-te la mine. Am cur, tzatze, *****, is buna". Probabil unii dintre voi va veti simti ofensati de acest limbaj, sau va veti resimti in randurile scrise de mine. Tough luck, zise romanul!

Al doilea caz: "Cu capacitatea pulmonara la inaintare!" (sindrom, cauze secundare: sindromul Tanc)
Multe fete din ziua de azi, se autoeticheteaza ca fiind divele pamantului. Exemple concrete ati gasit in pozele anterioare. Pozele au fost cenzurate pentru a nu avea surpriza unui mic vizitator care poate stie persoana in cauza si ii zice (lol, de parca-mi pasa!). Cand le vad, mi se face greata, mie, personal. Poate altora le plac sanii mari! MARI! Lasati-ma sa repet: MARI!!! Asa. Dar ceea ce e exagerat, e exagerat. Poti sa ai sanii mari, dar nu te lauda cu cat de mari sunt atata timp cand in ei, anatomic vorbind, se afla echivalentul grasimii pe timp de iarna a unei foci. Adevarul e ca o femeie din asta e mai usor s-o impusti si sa moara, decat s-o lasi sa moara de foame. Ca trece anul si ea tot traieste, si poate-poate, te trezesti langa un top-model (bine, operatiile plastice de "skin removal" mai lipsesc).

Al treilea caz: "Macho! Zorro! Torro!!!" (sindrom, cel mai shod)

Cine-s eu si ce fatza am, ma frate! Tat sparg, tat rup, tat tau! De', om fi noi prosti, da' nici chiar asa! Le-as lasa "chipul" (hahaha) intact, dar, voi respecta dorinta mea de a ramane anonimi. Distrusii internetului, in premiera la mine pe blog, cei mai frumosi dintre frumosi, cei mai dintre cei mai, ce mai! Cersetori de commenturi la poze, strigate de genul "care da si mie un comment dau poop" (ce dai, frate? fecale?!?)/


O mica parantezea, "poop" inseamna (aviz amatorilor cu avatare Yahoo! si nu numai):


poop /pup/ Pronunciation Key - Show Spelled Pronunciation[poop] Pronunciation Key - Show IPA Pronunciation Slang. –noun
1.excrement.
–verb (used without object)
2.to defecate.


Deci e bine de stiut, ca pentru un comment, in zilele de azi primesti de la un mic "poop" pana la un "poooooooooop" mare! Pana si firefox-ul zice ca e corect cuvantul! Asa, unde eram? Ah, da! Pe langa cersetori de commenturi, mai lasa si commenturi frumoase pe paginile fetelor de mai sus: "daca ai fi de-aici n-ai scapa..." (stiti voi continuarea), samd.

Rezumat: lumea e plina de distrusi. Prin 2000 a fost revolutia IRC-ului. Fiecare intreba pe fiecare "Cu ce nick intri pe mirc?". Acum vad ca-i revolutia Yahoo! si pagini gen hi5 sau netlog. Nu odata am auzit intr-o discutie dintre sexe in loc de clasicul "Imi dai si mie nr tau de telefon?" intrebarea "Da-mi si mie aidiul tau de mess". Trist. Pe langa mica revolutie a internetului, cand tot taranul are internet in casa, poate nici nu stie pentru ce, da-l are, mai exista si revolutia sexului. Dar nu vreau sa dezbat aceasta problema sau revolutie, pentru ca sincer, nici nu mai am chef, si nici nu mai am timp.

Ca o nota de incheiere, succes tuturor distrusilor care au fost prezentati aici, tuturor distrusilor care sunt ca si exemplele noastre, si multa "...".

Tassadar aka. David over and out.

PS: La multi ani Sergiu aka Bul!

PPS: Tin sa subliniez ca am marcat acest post ca "Mature content", desi am cenzurat pozele si multe cuvinte, numai ca sa nu se sperie 'ăi micii, vezi Doamne! Pozele sunt reale si luate de pe un site de "comunitate online", modificate in asa fel incat persoanele care apar in ele sa nu poata fi recunoscute cu usurinta.

PPPS: Tin sa mentionez ca acest post este rezultatul plictiselii mele, nervilor mei adunati din cauza unei partide de joc (Crysis) care s-a terminat prost din cauza unui bug din jocul respectiv, si nu in ultimul rand rezultatul direct al faptului ca pisica mea imi doarme in brate si nu ma misc sa n-o trezesc. Have fun!

2 comments:

  1. Ba Tassadar, ma uimesti, mai scri vreo doua trei dinastea si eu fac cerere sa te primeasca astia la Academie!

    ReplyDelete
  2. Foarte mare dreptate ai ;))... nu esti singurul care gandeste asa

    ReplyDelete